Ingyenes vagy fizetős wordpress sablont vegyek?

Ez egy nagyon érdekes kérdés. Tök fontos dolog látni, hogy az ingyenes wordpress sablonok is nagyon jók, szépek és sokat tudnak. Amiben különböznek például, az a frissítések. És bizony itt van a kutya elásva.

Nem akarok oldal hosszúságú köröket futni, de azt tudom, hoy mindenki bizonytalan az elején, amikor egy honlapot készíttet, hogy biztosan megéri-e a fizetős wordpress sablon, hiszen nem tudhatja az elején mennyire lesz kifizetődő a honlap. (de mindig azzá válik, a világ ebbe az irányba halad)

Ami biztos, az ingyenes wordpress sablon egy idő után elavul. Amikor elavul, akkor pedig cserélni kell, mert egyszerűen leállnak a funkciói, akadozik az állandóan frissülő pluginokkal. Szerencsés, ha létezik belőle proverzió, mert akkor nem biztos, hogy teljesen szétesik  a honlap. Viszont ha sablont kell cserélni és ingyenest kell a fizetősre, ami teljesen másik sablon, ott biztos a szétesés.

A fizetős wordpress sablon az mindig frissül, ott folyamatos a karbantartás. Ezért látva ezt, azt gondolom, megéri már az elején előre gondolkodni, és azonnal kizárni ezt a lehetőséget.

Webáruháznál ez nem is lehet kérdéses.

A bemutatkozó honlap esetében lehet mérlegelni a lehetőségeket és ott hamarabb be lehet vállalni az ingyenes sablont.

 

Szép napot,

 

Regina

stilusdesign.hu vezető webdesignere